Eldbordet: idealisk atmosfärstillverkare i trädgården

Eldstaden är nu väl etablerad i Nederländerna, men visste du att du också har något liknande ett eldbord? Perfekt för uppvärmning under höstdagarna. Och du kan lägga ner din kopp på kanten av bordsskivan, oavsett om den innehåller varm choklad eller glögg. Låt dig inspireras av dessa eldbord.

Eldbord med aluminiumskiva
Detta eldbord är en fest för ögonen. Ha kul att samlas runt! Du kommer att bli förvånad över hur mycket värme den producerar. Visste du att du också kan stänga den här modellen med ett lock i rostfritt stål? Och så har du plötsligt ett “normalt bord”!

Eldbord i stål
Cortenstålet ger detta eldbord ett fint industriellt utseende. De flesta eldbord fungerar på gas och levereras med en medföljande gasflaska. Så är inte fallet här. Här eldar du fortfarande gammaldags med ved.

Öppna konvertering av eldbord
Det öppna höljet ger detta eldbord ett luftigt utseende. Gasflaskan är fortfarande snyggt dold. Via Kees Smit Trädgårdsmöbler.

Eldbordet från Happy Cocconing är en bild. Tabellen verkar vara gjord av betong, men det är inte mindre sant: detta är sammansatt. Detta material finns i olika färger och tål extrema temperaturer, varmt och kallt. Du kan lämna eldbordet utomhus året runt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *